Aktuális

Nyárköszöntő Sváb Napok

Bővebb információk a plakátra kattintva.  

XII. Hungarian Blitz Weekend

PÉNTEK, 2016.08.05 10:00-tól KAPUNYITÁS, SZÁLLÁSOK, SÁTORHELYEK ELFOGLALÁSA 14:00-tól (HELYSZÍN: VERŐCE, CSATTOGÓ-VÖLGY) ÚJ OPELEK BEMUTATKOZÁSA az Opel Magyarország ...

IV. Vámosmikolai Lovasnap

Dátum: 2016. augusztus 6. (szombat) 10:00 Programok 10:00 A rendezvényt megnyitja: Bárdi Alex Polgármester 10:10 LOVAS PROGRAMOK (Hivatalos weboldal a rönkhúzó ...

BDIVE

Köszöntő

A megújult honlapunkon köszöntöm Önöket, Pongrácz János vagyok, a Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési​ Egyesület (BDIVE) elnöke. Honlapunk célja, hogy minél szélesebb körben, minél több információt szolgáltasson nemcsak az egyesület területén, hanem minden érdeklődő számára!

A 2007. szeptemberi megalakulás és csatlakozások után, 17 település alkotja a közösséget - Bernecebarátitól Verőcéig, a lakosok száma: kb 24 ezer fő. A Szobi járás 17 településéből áll, amelyek a Börzsöny nyugati és déli részén, illetve az Ipoly és a Duna által határolt területen fekszenek. Az Ipoly és a Duna mentén húzódó térséget a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó 18 ezer hektárnyi erdőség uralja, ami azt jelenti, hogy a terület háromnegyedét erdő borítja. A Börzsöny-hegységből több hegyi patak szeli át a térséget; változatos és vonzó természeti adottságai, fekvése miatt rendkívül látogatott turisztikai központ.

 

Projekt

Az információs terminálokat a Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület (www.borzsonyleader.hu) térségek közötti projektek keretében helyezte ki a térségben. 

Célja a terület egységes, kooperatív és jól működő idegenforgalmi környezetének a kialakítása.  17 db, forgalmas helyen falra szerelhető, kültéri, távolról vezérelhető érintőképernyős turisztikai info terminált szereztünk be. A cél, hogy térségbe érkező nagyszámú turisták az érkezésük pillanatában a kiválasztott turisztikai szolgáltatásokról azonnal gyors, aktuális és teljes körű információt kaphassanak. Az eszközök előnye, hogy távmenedzselhetőek, azaz az internetre kapcsolva központilag változtatható tartalommal lehet ellátni. A megjelenítőkön keresztül közölt információk segítségével a térségbe érkező vendégek aktuális információkat kapnak a helyi szolgáltatásokról (vendéglátás, falusi szálláshelyek stb.) programokról (rendezvények, helyi vásárok stb.) és helyi nevezetességekről (kirándulóhelyek, látnivalók stb.) A turisták növekvő számának köszönhetően a települések lakói, a vállalkozások és az önkormányzatok is előnyökre tehetnek szert, ha a projekt által létrehozott produktumoknak köszönhetően minőségi körülmények között tudják kiszolgálni vagy más új, a térségre jellemző turisztikai termékeket tudnak a látogatóknak prezentálni. A projektben teret kapnak a helyi turisztikai kezdeményezések, vagyis a települések saját programjaikat, rendezvényeket, szolgáltatásokat ajánlhatnak a térségbe érkező turistáknak.

Kapcsolat

Nyitva tartás Elérhetőségek
Hétfő: 08:00 - 16:00 Központi telefon: 06-27/370-890
Kedd-csütörtök: 08:00 - 16:00 Fax: 06-27/370-890
Péntek: 08:00 - 16:00 Cím: 2628 Szob, Köztársaság u. 2.
(8-as szoba)
Szombat-vasárnap: ZÁRVA! Postacím: H-2628 Szob, Postafiók: 33.
  E-mail: borzsony.duna@gmail.com
  Web: www.borzsonytourinfo.hu

 

 

Munkaszervezet: Elnökség:
Neubauerné Szatmári Zsuzsanna 
Munkaszervezet-vezető
+36-30/561-09-80
Rományik Ferenc, Elnök
Szász Jolán Poldauf Gábor, Alelnök
Vidékfejlesztési referens Petrovics László, Alelnök
+36-30/561-0399 Kósz Lívia, Elnökségi tag
Csikós Balázs Petrovics László, Elnökségi tag
Kérelemkezelési referens Szőke István, Elnökségi tag
+36-30/512-58-58 Ferenczi Ernő Ervin, Elnökségi tag
  Felügyelő Bizottság:
  Gyurcsik Mihály, Elnök
  Kovács István, tag
  Lakati Balázs, tag

 

Jelentkezés

A cél, hogy térségbe érkező nagyszámú turisták az érkezésük pillanatában a kiválasztott turisztikai szolgáltatásokról azonnal gyors, aktuális és teljes körű információt kaphassanak a helyi szolgáltatásokról (vendéglátás, falusi szálláshelyek stb.) programokról (rendezvények, helyi vásárok stb.) és helyi nevezetességekről (kirándulóhelyek, látnivalók stb.)

Jelenleg várjuk a térségből  szolgáltatók (pl. éttermek, szállásadók, szórakozást kínálók, valamint üzletek, vállalkozások és helyi termelők jelentkezését is.

Most érdemes Önnek is csatlakoznia!

Amennyiben szeretnének megjelenni a terminálon, akkor kérem, az alábbi elérhetőségek egyikén kérje a hozzájáruló adatlapot és információs excel táblázatot!

Email: borzsonyterminal@gmail.com

Tel: +36 30/512-5858

 

Kiemelt úti célok

UA-81347641-1